Solskjær efter Emirates-nullert: Vi havde chancerne til at vinde kampen

Ole Gunnar Solskjær mener, at United havde overhånden mod Arsenal, og havde chancerne til at tage en sejr med hjem til Manchester.

Manchester United får et enkelt point med fra Emirates efter et opgør, hvor begge hold havde mulighederne til at hente alle tre point. Dog føler Ole Gunnar Solskjær, at hans hold havde de bedste muligheder for at trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg synes, vi havde de største chancer til at vinde kampen, helt sikkert. Fin præstation, godt defensivt. To kæmpe chancer i anden halvleg fra gode indlæg, udtaler Solskjær til Sky Sports efter kampen.

Nordmanden ser derudover aftenens præstation som et godt modsvar på det skuffende nederlag til Sheffield United i midtugen.

– Onsdag aften var skuffende. I dag går vi herfra med en god præstation. Jeg synes de [spillerne] gjorde, hvad de skulle gøre. Nogle gange kan du ikke kontrollere, om du udnytter chancerne eller ej.

Med sejren er United nu degraderet til andenpladsen i Premier League med tre point op til de støjende naboer fra Manchester City.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

To point tabt ifølge Shaw

Næste artikel

Pellistri udlejes til Alavés

ANNONCE