To point tabt ifølge Shaw

En af Uniteds bedste spiller i dagens anledning – Luke Shaw – mener ikke United kan være tilfredse med uafgjort i en kamp hvor han følte de var i kontrol.

Forudsigeligt nok var endnu en top-6 kamp i denne unikke sæson en relativt lukket og målfattig affære.

United lå for blot halvanden uge side i pole position i ligaen, men fire tabte point over to kampe ændrer situationen markant. Leicester møder Leeds i morgen og kan med tre point overhale United på andenplads.

Luke Shaw var en af de spillere der efterlod et godt indtryk i en ellers mangelfuld præstation fra United, venstrebacken udtalte til Sky Sports at de røde djævle skulle have fået mere ud af kampen

– Jeg føler det er to point tabt. Jeg synes vi var i kontrol. Arsenal havde en god periode på et tidspunkt, men vi fandt os godt tilpas og havde nogle enorme mange store chancer som vi ikke udnyttede. Det ville have været et fremragende resultat hvis vi havde vundet her, og vi bliver nødt til at vinde den her slags kampe hvis vi vil være med helt i toppen.

– Med de chancer vi havde er det uacceptabelt at komme hjem med kun et point. Jeg har ikke været nede i omklædningsrummet endnu, men jeg er sikker på at alle drengene er utilfredse.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Karakterbogen: Shaw banens bedste imod Arsenal

Næste artikel

Solskjær efter Emirates-nullert: Vi havde chancerne til at vinde kampen

ANNONCE