Solskjær forsikrer: Vi vil være 100 procent friske til Leicester-opgør

Ole Gunnar Solskjær forsikrede efter gårsdagens uafgjorte resultat mod West Ham, at Manchester United-mandskabet ikke kommer til at være plaget af træthed, når det skæbnesvangre opgør om en plads i Champions League finder sted mod Leicester på søndag.

Søndag klokken 17:00 bliver Premier League anno 2019/2020 afgjort. Ti kampe fløjtes i gang på samme tidspunkt, hvoriblandt det bliver afgjort, hvilke hold der må tage turen ned i den næstbedste række, samt hvilke hold der kan få glæden af at spille europæisk fodbold til den kommende sæson.

Kampen om top fire og dermed Champions League-pladserne er stadig helt åbne, og både United, Chelsea og Leicester kan fortsat nå at ende på tredjepladsen.

Derfor er det et utroligt vigtigt opgør, der venter for “De Røde Djævle” søndag, idet en sejr eller et uafgjort resultat vil betyde, at Champions League-hymnen igen skal lyde på Old Trafford til den kommende sæson. 

I den forbindelse blev Solskjær efter gårsdagens uafgjorte resultat spurgt ind til, om hans mandskab kan nå at restituere i tide forud for et af sæsonens vigtigste opgør.

– Vi har ikke haft de bedste kort på hånden i forhold til at restituere i de seneste par uger, men det er fordi vi har været i FA Cuppen. Det er sådan det er, men vi har tre dage nu. Den ekstra dag før søndag vil gøre os 100 procent friske, forsikrede Solskjær den Sky Sports-reporter, som stillede spørgsmålet.

Selvom United kan nøjes med uafgjort søndag, vil holdet ifølge klubbens norske manager gå efter alle tre point.

– Vi er blevet givet en fantastisk mulighed. Vi ønskede at give os selv chancen for at gå der (til Leicester, red.) og komme i Champions League ved at slå dem. Nu er vi okay med uafgjort, men vi vil tage afsted for at vinde. Du vil forberede dig, som du altid gør, ved at gå efter sejren, fortsatte Solskjær.

Du kan se frem til at læse alt om søndagens skæbnesvangre opgør mod Leicester her på OldTrafford.dk. Derudover satte vi også fokus på kampen i den seneste podcast. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Karakterbogen: Unge Greenwood får fidusbamsen

Næste artikel

Neville: Uniteds hold kan ikke kæmpe med om titlen

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share