Neville: Uniteds hold kan ikke kæmpe med om titlen

Gary Neville udtaler til Sky Sports, at Uniteds trup ikke kan gøre sig gældende i toppen af Premier League, hvorfor klubben først kan medregnes, hvis forstærkninger hentes ind i sommerens transfervindue.

Uniteds gode post-corona periode har fået flere medier til at udråbe klubben som titeludfordrer i den kommende sæson. Solskjær og Co. har ikke tabt en eneste Premier League-kamp siden genstarten, hvor det i alt er blevet til 18 point i otte kampe. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Gary Neville er, på trods af hans fortid i klubben, ikke optimistisk omkring den nuværende forfatning, hvis målet er at kæmpe med om titlen næste år.

– Jeg tror ikke, at dette Manchester United-hold i dette øjeblik kan kæmpe med om titlen næste sæson, sagde Neville til Sky Sports. Truppen har brug for flere tilføjelser og flere af de rigtige tilføjelser.

– For at være fair over Ole [Solskjær], så har de spillere han har hentet ind forbedret holdet enormt.

– Jeg tror dog, at han har brug for tre eller fire flere af dem (gode signings, red.) som et minimum, før kan tænke på at komme op på tredjepladsen eller andenpladsen.

Flere rygter peger Jadon Sancho og Jack Grealish som potentielle nyindkøb, men Neville ser gerne, at United går ud og køber stort ind på alle positioner for at sikre bredden

– Når jeg siger, at Manchester United har brug for en angriber, siger jeg ikke, at de skal sælge Anthony Martial. De har brug for en angriber, fordi Manchester United skulle have to eller tre gode angribere. De skulle have to eller tre gode kanter. Ikke kun én på hver position

 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær forsikrer: Vi vil være 100 procent friske til Leicester-opgør

Næste artikel

Shearer spår Greenwood til at slå urørlig rekord

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share