Solskjær forventer de Gea tilbage inden længe

Ole Gunnar Solskjær afviser at Henderson er blevet informeret om at skulle spille de næste seks kampe. De Gea er ifølge nordmanden tilbage “inden længe”.

Manchester Evening News rapporterede forleden dag at Dean Henderson er blevet kørt i stilling til at skulle vogte buret i de næste seks kampe, som følge af at David de Gea er rejst til Madrid for at deltage i fødslen af hans datter.

På dagens presskonference forud for Manchester-derbyet skød Ole Gunnar Solskjær prompte den historie ned som medie-opspind.

De Gea er officielt ude af derbyet søndag eftermiddag, men han har ikke fået særlig tilladelse til at blive i Spanien længere end under normale omstændigheder omkring en fødsel. Solskjær forventer altså at have ham tilbage i truppen snart:

– Vi har givet David lov til at rejse. Vi vil gerne have ham tibage så snart som muligt, men vi skal også huske at han er menneskelig og skal bruge noget tid. Jeg ved ikke præcis hvornår han er tilbage, men der går ikke længe. Lige så snart han rejser mod Manchester igen skal han følge reglementet, men han skal ikke i karantæne. Så jeg forventer han er klar igen snart. Desværre har pressen opfundet historier omkring situationen, og det er ikke fair for hverken David eller vores fans.

Under alle omstændigheder bliver det Dean Henderson der på søndag skal stå sit andet Manchester-derby, og Ole Gunnar Solskjær melder at Henderson glæder sig til kampen:

– Dean spillede en god kamp mod Crystal Palace og han ser frem til at spille mod Manchester City. Han har allerede prøvet at spille imod dem i Carabou-cuppen, så vi er sikre på han er klar.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Rashford spiller med skulderskade, der kan kræve operation til sommer

Næste artikel

Uniteds økonomi påvirket af pandemien

ANNONCE