Rashford spiller med skulderskade, der kan kræve operation til sommer

Henry Winter fra The Times melder, at Rashford i øjeblikket presser sig selv til at spille med smerter i skulderen.

Marcus Rashford fik dumpekarakter da OldTrafford.dk senest gav karakterer i det målløse opgør mod Crystal Palace onsdag aften.

Rashfords præstationer har – i sammenfald med Uniteds halvdårlige periode den seneste måneds tid – været under gennemsnit, og nu melder Henry Winter (Chief Football Writer på den respekterede avis The Times) at der måske er en logisk forklaring bag Rashfords formdyk.

Winter skriver at Rashford spiller med en skulderskade i øjeblikket (det antages at det har stået på siden landsholdspausen i november) der kan være så alvorlig at den kræver en operation. Operationen vil sandsynligvis først blive efter EM til sommer.

Winter understreger at Marcus Rashford er stærkt besluttet på at spille igennem smerterne for klubbens skyld, og altså også for England til sommer hvis EM bliver afholdt som planlagt.

Marcus Rashford er blandt de af Uniteds spillere der har fået mest spilletid, med 57 kampe siden juni måned og skemaet fortsætter ufortrødent resten af sæsonen, så der ser ikke umiddelbart ud til at komme en pause til englænderen lige foreløbigt.

Samtidig var det mod Crystal Palace tydeligt at Ole Gunnar Solskjær ikke var villig til at kaste Amad Diallo eller Shola Shoretire ind sent i kampen, så der er måske også mangel på reel backup hvis Rashford bliver forhindret i at spille i den nære fremtid.

Rashford spillede sidste sæson med smerter i ryggen der endte med at putte ham på sidelinjen i en længere periode, så det er en situation der skal monitoreres rigtigt for ikke at forværre problemet.

Rashfords næste chance for at kæmpe videre trods skuldersmerter er i Manchester-derbyet søndagd. 7. marts kl. 17.30

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Podcast: Måltørke, VAR-frustrationer og Manchester-derby

Næste artikel

Solskjær forventer de Gea tilbage inden længe

ANNONCE