Solskjær glæder sig over bedre anden halvleg

Manchester United fik endnu engang tre point i Premier League, da de søndag aften vandt mod Newcastle United. Manchester United-manager, Ole Gunnar Solskjær, er glad for, at de røde djævle fik vendt en sløv første halvleg til en sejr efter pausen.

Det har været et par skuffende uger for Man Utd i Premier Leauge-regi, da først et sent mål for Calvert-Lewin kostede to point, og det derefter kun blev til uafgjort mod bundholdet West Bromwich. Det blev dog vendt søndag aften, da de røde djævle formåede at få en 3-1-sejr hjemme mod Newcastle United. Og trods en ufokuseret og sløv første halvleg blev skuden vendt. Det glæder Ole Gunnar Solskjær, der også indrømmer, at tempoet skulle øges efter pausen.

– Vi blev nødt til at øge tempoet en smule, især på den sidste tredjedel og det føler jeg, at vi gjorde. Selvom vi dominerede boldbesiddelsen, formåede vi ikke at skabe særlig mange chancer. Jeg synes, at vi fandt de rigtige positioner meget bedre efter halvlegen, udtaler Solskjær til BT Sport og fortsætter.

– Vi kan ikke kontrollere andre hold, så vi må fokusere på os selv og være det bedst mulige Manchester United hver kamp.

Daniel James kom igen på måltavlen og ligner en mand, der er i form igen. Solskjær pointerer også, at trods mangel på spilletid, har Daniel James hele tiden været en aktiv del af holdet

– Han har aldrig været væk. Han har arbejdet hårdt bag scenen og har hele tiden været en mulighed. Han er en spiller, som man kan bruge i forskellige positioner med hans energi og fart.

– Han fik et par mål i de første kampe, og så vil det tage noget energi fra dig [når du ikke score]. Han har arbejdet hårdt på at komme i form og på at blive selvsikker og stole på sig selv.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Jublende Daniel James: Det er et vendepunkt for mig

Næste artikel

OldTrafford.dk Anbefaler: Historien om Sir Matt Busbys United

ANNONCE