Jublende Daniel James: Det er et vendepunkt for mig

Daniel James kom for tredje kamp i streg på måltavlen. Den unge waliser peger på stenhårdt arbejde som opskriften bag hans tilbagevenden i Uniteds startopstilling.

Daniel James forsatte søndag sin flotte uge, der i torsdags bød på mål i Europa League og her til aften en matchvindende scoring mod Newcastle i Premier League. Kampen blev hans første startplads i den engelske turnering siden opgøret mod Leeds tilbage i december.

Den 23-årige waliser ser selv periode som et vendepunkt og peger på arbejdsdisciplinen som den primære faktor bag ‘comebacket’.

– Folk siger, at jeg ikke har spillet så meget for nylig, men jeg arbejder så hårdt som jeg kan, når jeg spiller, siger James til BT Sport.

– Det er et vendepunkt [for mig]. Der var et øjeblik sidste sæson, hvor jeg måske ikke spillede så godt, som jeg selv ønskede. Jeg har bare arbejdet på træningsbanen så hårdt som muligt.

Foruden stenhårdt arbejde er der også roser til trænerstaben og særligt Solskjær fra Daniel James, der mener, han er et godt sted i øjeblikket.

– Jeg mistede lidt mit greb om tingene. Jeg har arbejdet med trænerne for at få mig tilbage til mig selv, og jeg vil gerne tro, at jeg er kommet dertil nu, siger James.

– Hver gang jeg spiller, så giver jeg alt og træneren [Solskjær, red] tror på mig.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Karakterbogen: James kampens spiller i middelmådig holdpræstation

Næste artikel

Solskjær glæder sig over bedre anden halvleg

ANNONCE