Solskjær glæder sig over fortjent sejr

Nordmanden glæder sig over sine spilleres præstation, og nævner særligt Axel Tuanzebe.

Fejringen er ikke ligeså euforisk, som sidste gang Rashford sikrede United en sikker sejr i Paris ifølge Uniteds norske manager, der savner nogle fans på stadion. Men han vil dog ikke ikke tage fra sit hold, at sejren mod Paris Saint-Germain var fortjent.

– Det er sterilt imodsætning til sidst, vi var her med vores fans. Men det var stadig fantastisk, og vi vandt helt fortjent, siger han ifølge BT Sport.

Axel Tuanzebe er en af de spillere, er umiddelbart høster et par overskrifter for sin præstation, og den engelske forsvarsspiller får også et par pæne ord med fra Solskjær.

– Når du spiller ude mod sådan et hold med spillere som Neymar og Mbappé, så skal du forsvare godt, og din målmand lave nogle redninger. Tuanzebe er en top forsvarsspiller, og den her første kamp i ti måneder er beviset på det, siger nordmanden.

Selvom aftenens sejr var vigtig og opløftende, vil Ole Gunnar Solskjær ikke lade træerne vokse ind i himlen. Manageren regner med, at der er brug for 10 point for kvalifikation til forårets knockout-fase, så næste kamp, der kommer allerede næste uge, er også vigtig påpeger han.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Karakterer: Wan-Bissaka tackler sig til prisen som "kampens spiller"

Næste artikel

Rashford: Det er vigtigt at tro på trænerens system

Relaterede artikler
Total
0
Share