Solskjær glider af på spørgsmål om de Gea

– Det her kommer ikke til at være et David de Gea-pressemøde, svarede Ole Gunnar Solskjær affærdigende, da journalister spurgte ind til målmandssituationen forude for Uniteds to sidste kampe i Premier League.

På pressemødet før onsdagens kamp mod West Ham, undgik Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær at rode sig ud i nogle betragtninger om David de Gea vs. Dean Henderson. 

En i forvejen skidt sæson for Uniteds spanske førstemålmand blev værre søndag, hvor han droppede fælt mod Chelsea og var en medvirkende årsag til, at Solskjærs mandskab røg ud af FA Cuppen. Det var der naturligvis mange af journalister på tirsdagens pressemøde, som gerne ville snakke om, men nordmanden gled af:

– Det her kommer ikke til at være et David de Gea-pressemøde, sagde Solskjær ifølge Manchester Evening News.

– Vi har tænkt os at holde sammen. Vi har to kampe tilbage og vil blot fokusere på dem. Davids mentalitet er stærk nok til at vide, at han skal levere til træning dagen efter og være klar til kampene. 

Solskjær sagde også, at det ikke er hans job at tale offentligt om de Geas præstationer. 

– Det er jeres job (journalisternes, red.). Vi vil ikke tale om nogle individuelle præstationer, for ingen skal føle, at vi lægger mere pres på dem. 

Manchester United gav David de Gea en fireårig kontraktforlængelse i september sidste år. Mens at spanieren har haft det svært på Old Trafford, har udlejede Dean Henderson leveret en flot debutsæson i Premier League for Sheffield United. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: United kan nå tredjepladsen med sejr over West Ham

Næste artikel

MEN: Chelsea klar til at fordoble Hendersons løn

Relaterede artikler
Total
0
Share