MEN: Chelsea klar til at fordoble Hendersons løn

Chelsea er forberedt på at fordoble Dean Hendersons løn i håb om at lokke ham til et skifte til Stamford Bridge.

Ligesom David de Gea har været inde i en nedadgående formkurve, er målmandssituationen i Chelsea heller ikke ideel. Rekordindkøbet Kepa Arrizabalaga har ikkr just imponeret, og alt tyder på, at Chelsea er parat til at se sig om efter en afløser.

Oprindeligt var det Atletico Madrids stjernekeeper Jan Oblak, der var i søgelyset, men det blev gjort hurtigt klart, at han ikke får lov til at forlade Madrid-klubben, da han er meget vigtig for Diego Simeones projekt. Derfor har Chelsea anset sig andre alternativer.

Ifølge Manchester Evening News er Uniteds udlånte målmand, Dean Henderson, næste mand på ønskelisten. Henderson har stået endnu en fremragende sæson i Sheffield United, og det er ikke gået ubemærket hen – Chelsea er eftersigende mere end villige til at fordoble den løn, han tjener i forvejen.

Manchester-mediet fortæller, at Henderson er desperat efter spilletid i United, men at han kræver fast spilletid. Kan dette ikke lade sig gøre, skulle han være åben for et permanent skifte andetsteds.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær glider af på spørgsmål om de Gea

Næste artikel

Moyes: Forskellen på mig og Solskjær er, at han har fået tid

ANNONCE