Solskjær har præsenteret sine visioner for Woodward

Selvom han kun er midlertidig manager, så har Ole Gunnar Solskjær præsenteret sine langsigtede Manchester United-planer for administrerende direktør Ed Woodward. Det fortalte nordmanden på sit pressemøde fredag.

Stortset hver eneste dag bliver der spekuleret i, om Ole Gunnar Solskjær får chancen for at blive permanent manager i Manchester United, og fredag smed hovedpersonen selv benzin på rygterne, da han på sit pressemøde afslørede, at han har diskuteret sine visioner med Ed Woodward. 

– Jeg har et billede af, hvordan Manchester Uniteds skal se ud om et par år. Jeg ved ikke, om det bliver med mig ved roret, men jeg har delt mine meninger med Ed (Woodward, red.) og resten af klubben, lød det fra Solskjær. 

Den tidligere United-angriber er indtil videre ubesejret som manager på Old Trafford, og han har fået ni ud af 10 mulige sejre. Derudover har han også forlænget kontrakter med tre spillere – Scott McTominay, Anthony Martial og senest Phil Jones. 

Tænker både kortsigtet og langsigtet

Solskjær føler, fortalte han på pressemødet, at han dag for dag sætter et større og større aftryk som manager for Manchester United. 

– Hvorvidt spillerne bliver i klubben er selvfølgelig også op til dem. Men vi har en vision for, hvordan vi skal se ud om et par år, og jeg forsøger at tænke både kort- og langsigtet, sagde han. 

– Jeg har holdt med Manchester United og fulgt dem i alle årene, siden jeg tog hjem (til Norge, red.). Og jeg havde i forvejen en klar holdning til, hvordan det skulle være.

– Vi skal vinde på en bedre måde 

Der er gået 52 dage, siden nordmanden tog over efter Jose Mourinho. Siden har han ført “de røde djævle” til den ene sejr efter den anden, men størrelsen på sejrene er skrumpet. 

Efter imponerende 5-1 mod Cardiff i den allerførste kamp, har der værer længere mellem snapsene, og senest havde United heldet med sig, da de vandt en spinkel 1-0-sejr på udebane over Leicester. Det kommenterede Solskjær også på:

– Det har været fantastisk med alle de point, vi har fået, i de seneste måneder. Kontinuitet er et nøgleord. Vi skal blive ved med at vinde, men vi skal også vinde på en bedre måde, end vi gjorde mod eksempelvis Leicester. 

 

Forrige artikel

Jones: Jeg elsker alt ved den her klub

Næste artikel

Solskjær er månedens manager i Premier League

ANNONCE