OT.dk anbefaler: Wes Brown ser tilbage på sit fodboldliv

Han blev aldrig den mest idoliserede Manchester United-spiller. Men Wes Brown, “the local boy from Longsight”, var med i både The Treble-sæsonen i 1999 og Champions League-sejren i 2008. Søndag fylder han 40 år, og derfor anbefaler vi et par gode interviews med ham.

Wes Brown, manutd.com: My Football Life

Fra debuten i slutningen af 1997/98-sæsonen til hans skrantende form i 2011. Wes Brown ser tilbage på op- og nedture, udpeger sine bedste kammerater i truppen og sværeste modstandere fra andre hold. Det er overskueligt bygget op i forskellige temaer og er hyggelig, nostalgisk læsning. 

Andy Mitten, ESPN: Wes Brown Man United’s treble dream, marking Zidane and Ronaldo

Den kendte Manchester United-journalist Andy Mitten, som blandt andet har været redaktør for fanmagasinet United We Stand siden 1989, har gjort det til sin ting at interviewe tidligere United-spillere, når de stopper karrieren. Det gjorde han også med Wes Brown for to år siden, og resultatet bestemt anbefalelsesværdigt. 

OldTrafford.dk’s sangkatalog: He’s big, he’s bad, he’s Wesley Brown

Wes Brown var måske aldrig den mest talentfulde Manchester United-spiller på banen. Men han havde en af de bedste sange på lægterne. Find teksten i OldTrafford.dk’s sangkatalog, hvor du også kan lære mange, mange flere sange at kende. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Van der Sar: På sigt vil jeg gerne arbejde for United

Næste artikel

Blackmore: United bør hente Zlatan tilbage

ANNONCE