Solskjær har respekt for EL-modstander

United-manageren roser Club Brügges niveau og ser frem mod et par svære kampe i februar.

Manchester United møder Club Brügge i Europa Leagues første knockout-runde til februar. Det afgjorde dagens lodtrækning i Nyon, og manager Ole Gunnar Solskjær har respekt for den belgiske modstander.

– Jeg så Club Brügge mod Real Madrid. De gjorde det godt i Champions League og holdt sig inde i de fleste kampe foruden et par slemme nederlag, siger han ifølge manutd.com.

Club Brügge spillede 2-2 mod Real Madrid, men holdet fik blot tre point i sin Champions League-gruppe. Alligevel skal de tages alvorligt, mener manageren.

– Det er et godt hold. De er i toppen af den belgiske liga, og sjovt nok havde jeg deres andenmålmand, Ethan Horvath, i truppen i Molde, så det bliver godt at se ham igen.

De to kampe mod det belgiske tophold skal spilles den 20. februar i Brügge og 27. februar i Manchester, og Ole Gunnar Solskjær ser frem mod et par svære opgør.

– Det bliver hårde kampe, men der vil altid komme hårde kampe i knockout-fasen. Vi håber på, at vi kan komme videre til ottendedelsfinalen, siger han.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

16. december: Scholes' tordenhammer på Villa Park

Næste artikel

17. december: John O’Shea pisser på Arsenal

ANNONCE