16. december: Scholes’ tordenhammer på Villa Park

Redaktionen på OldTrafford.dk bruger julen som undskyldning til at kåre de 24 bedste Manchester United-mål i vores hjemmesides levetid – altså siden år 2003. En umulig opgave. Men ikke desto mindre har vi gjort det, og i dag afslører vi det 9. bedste.

Ser man Paul Scholes’ langskudsmål mod Aston Villa lillejuleaften 2006 fra en vinkel bagfra den rødhårede midtbanespiller, ser det helt surrealistisk ud. Det ligner, at bolden kommer dumpene ned fra himlen, og at Scholes som det mest naturlige i verden bare lige tjatter til bolden, så den flyver op under overliggeren –  der vist stadig står og ryster i dag – og i mål.

Det er et af mine absolut yndlingsmål nogensinde, og alene Cristiano Ronaldos reaktion siger det hele(se efter ved omkring 11. sekunder i videoen nedenfor). Portugiseren ligner en en, der ikke rigtigt fatter, hvad det var, der lige skete.

Paul Scholes selv har senere udtalt, at det mål nok er det bedste mål, han nogensinde har scoret. Uden at røbe alt for meget, så er det noget, vi ikke er helt enige i her på Oldtrafford.dk, men det kan være, i bliver klogere på det senere i denne måned.

Udekampen mod Aston Villa endte 3-0 til United. Cristiano Ronaldo, der var igang med en den første af sine virkelig gode United-sæsoner, tegnede sig for de sidste to mål, og hjalp sammen med Scholes United på vej mod mesterskabet.

 

 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

United møder Club Brugge i Europa League

Næste artikel

Solskjær har respekt for EL-modstander

ANNONCE