Solskjær: Henderson vil spille for United

Ole Gunnar Solskjær understregede på dagens pressemøde, at der ikke bør herske nogen tvivl om, at den engelske landsholdsmålmand ønsker at blive i United.

Tre kampe er Dean Henderson indtil videre blevet noteret for i denne sæson. Et beskedent antal når man, som Henderson, bestræber sig på at være en del af Englands trup til EM i 2021. Det har da også fået rygterne om en mulig udlejning af den engelske keeper i januar-transfervinduet til at spire i den forgangne weekend. Det er dog rygter, som Ole Gunnar Solskjær afviste blankt på dagens pressemøde forud for morgendagens kamp mod Istanbul Başakşehir.

– Dean vil blive og spille for United, sagde nordmanden, da han i dag blev konfronteret med rygterne om Hendersons mulige udlejning.

Den 23-årige keeper er i denne sæson returneret til Old Trafford efter et to-sæsoners lejeophold i Sheffield United. Englænderen er dog blevet henvist til bænken i samtlige Premier League opgør, og har måtte nøjes med to kampe i Liga-Cuppen og en enkelt i Champions League. Fortsætter den stime, er der reelt set kun en enkelt kamp tilbage, for Henderson at vise sig frem i, inden nytår, hvis ikke hen er i start-11’eren til opgøret mod Istanbul. Ole Gunnar Solskjær tror dog på, at det kan blive til mere end blot den ene kamp for Henderson. Han ser ikke tirsdagens kamp, som en knald eller fald kamp for, hvorvidt den engelske keeper får flere kampe inden jul.

– Jeg ser ikke logikken i, at han kun skulle spille en enkelt kamp inden jul. Ved du, hvor mange kampe vi har? Jeg er meget uenig i, at i morgen kan være knald eller fald for Dean, svarede Ole Gunnar Solskjær, da han blev præsenteret for påstanden.

Solskjær ser tværtimod konkurrencen mellem De Gea og Henderson som værende et godt boost til den unge keepers udvikling.

– Han er kommet tilbage, træner godt og modner. Han træner med en målmand, som efter min mening er en af de bedste i verden, og han har selv potentialet til at blive en af verdens bedste. Der er en god konkurrence mellem de to, og præstationerne vil altid være den afgørende faktor for, hvem der starter hvilke kampe.

En række klubber er blevet meldt interesserede i at leje Dean Henderson sæsonen ud. Heriblandt både Brighton og Leeds.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Har du en stærk holdning til sommerens transfers?
Bliv en del af vores nye debatforum!

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney: Jeg fortryder stadig min transferanmodning

Næste artikel

Solskjær-opbakning til Martial

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
ANNONCE
Total
0
Share