Solskjær: Jeg var ikke klar til Cardiff

Den sympatiske nordmand åbner op om tiden i Cardiff, og erkender at han ikke var klar til Premier League.

Vinterpausen i de nordiske lande nærmer sig så småt en afslutning. I Danmark har FC Midtjylland blandt andet fokus på de kommende brag mod United i Europa League, mens norske Molde fokuserer på deres kampe mod spanske Sevilla.

Og netop i Molde går en tidligere United-legende rundt. Ole Gunnar Solskjær er vendt hjem til Molde, og har atter succes på trænerbænken efter en dårlig oplevelse i Cardiff City. Solskjær selv erkender nu, at han ganske enkelt ikke var klar til udfordringen i Cardiff.

– Jeg var ikke klar til det, og leverede ikke et ordentlig stykke arbejde. Jeg kom fra tre gode år i Molde, hvor vi havde vundet ligaen to gange og pokalturneringen en gang. Jeg troede jeg var klar og velforberedt på livet i Premier League.

– Men det er en helt anden verden, alt er bare meget større. Norge er meget lille i forhold til, man skal bare forholde sig til et par agenter og 15 andre klubber. Jeg var ganske enkelt ikke klar til hele showet med Premier League, i en ny klub som jeg ikke havde kendskab til, siger Solskjær til norsk TV2.

Solskjær endte blot med at stå i spidsen for waliserne i knap ni måneder. Klubben endte med at rykke ned fra Premier League, og da nordmanden blot hentede ni sejre i 30 kampe, blev han fyret hos Cardiff.

Klubben var ganske vist inde i en turbulent periode, hvor klubejer Vincent Tan ikke just bidrog til stabilitet og ro på de indre linjer. Men det er ikke en undskyldning for Solskjær, der dog ikke afviser at tage en tur mere i Premier League. Men denne gang skal han være 100% klar.

– Jeg tager ikke tilbage til Premier League for enhver pris. Vi er flyttet hjem og nyder livet her igen. Vi har ingen trang for at skulle afsted, men hvem ved, det kan være jeg føler mig klar igen om nogle år. Men hvis jeg tager afsted igen betyder det også, at jeg har haft masser af succes med Molde, og det vil være fantastisk, siger Solskjær.

Solskjær vendte hjem til Molde i slutningen af oktober, og står pt noteret for seks sejre i lige så mange kampe for nordmændene.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Vi skal turde udfordre Chelsea

Næste artikel

Lindegaard: Jeg skulle være skiftet før

Relaterede artikler
Total
0
Share