Lindegaard: Jeg skulle være skiftet før

Anders Lindegaard forlod sidste sommer United til fordel for West Bromwich, men erkender nu, at han burde være skiftet før.

I 2010 gik Anders Lindegaards store drøm i opfyldelse. En drøm mange unge knægte deler med ham. Han skrev under med Manchester United. Lindegaard havde imponeret i den norske liga for Aalesund, og blev altså hentet til Old Trafford af Sir Alex Ferguson.

Flere gange var den danske keeper tæt på at få sit endelige gennembrud, men i sidste ende viste David de Gea sig en tand bedre, og Lindegaard måtte oftest se til fra bænken. Nu erkender han selv, at han burde have forladt Old Trafford noget tidligere i karrieren.

– Van Gaal hentede Victor Valdes ind, og det var et hårdt år. Jeg blev flere gange degraderet, men der er ikke noget man kan gøre ved det. Jeg besluttede at blive i United da van Gaal kom til, da jeg så det som en ny start for mig. Men det fungerede bare ikke for mig.

– Det var hverken som jeg havde håbet på eller forventet. Nu hvor jeg ser tilbage på det, burde jeg have forladt United da van Gaal kom til klubben. Han ønskede at gå i en anden retning, og jeg tror det går tilbage til hans famøse filosofi, så jeg bebrejder ham ikke, siger Lindegaard i følge Daily Mail.

I august sidste år skiftede Lindegaard så til Tony Pulis og co hos West Bromwich Albion. Her har han dog haft svært ved at tilspille sig en plads på holdet, og blev i januar udlejet til Preston NE i the Championship.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Solskjær: Jeg var ikke klar til Cardiff

Næste artikel

Optakt: Chelsea - Manchester United

ANNONCE