Solskjær: Kun et godt resultat, hvis vi vinder næste kamp

Ole Gunnar Solskjær havde blandede følelser om kampen mod Liverpool, der endte 0-0 på Anfield søndag eftermiddag.

Manchester United bibeholdt sin førsteplads, da de i en direkte duel om mesterskabet med Liverpool delte i porten med et 0-0-resultat. Det var en kamp, som Uniteds træner Ole Gunnar Solskjær gerne ville have vundet.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Resultatet er kun godt, hvis vi vinder næste kamp. Jeg synes, vi missede en oplagt mulighed for at distancere os med de chancer, vi havde, men på den anden side mødte vi også et godt hold. Vi ville gerne have vundet, men et point er også fint, hvis vi vinder næste kamp.

Kampbilledet var et forvrænget et af slagsen. Liverpool havde 67 procent boldbesiddelse, men det var Manchester United, der havde de største chancer. Det gjorde også, at Solskjær havde svært ved simpelt at evaluere kampen.

– De havde bolden mest, men vi havde chancerne. Vi blev stærkere mod kampens slutning, hvor vi slet ikke kom igang i første halvleg. Men fair play til dem, de forsvarede flot i forhold til at de havde to midtbanespillere i midterforsvaret.

– Men vi har forbedret os og kommet længere. Jeg ved, at drengene kan gøre det bedre end i dag, så i dag er det ikke kun resultatet, vi er skuffede over, det er også præstationen, siger Solskjær.

Manchester United og Solskjær kan få deres interne revanche mod Liverpool allerede igen på søndag, når man får besøg af rivalerne hjemme på Old Trafford i FA Cuppen.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Taktisk nulløsning på Anfield

Næste artikel

Karakterbogen: Storspillende Shaw snupper Man of the Match-statuetten

ANNONCE