Solskjær overtalt til comeback

Efter års kampe med skader valgte Solskjær i august at takke af, men arbejdspladsen hedder stadig Old Trafford og titlen er angrebstræner. Det får United…

Efter års kampe med skader valgte Solskjær i august at takke af, men arbejdspladsen hedder stadig Old Trafford og titlen er angrebstræner. Det får United nu glæde af, når Solskjær skal vise, om han stadig mestrer kunsten at score mål, når der er allermest brug for det.

Således har Solskjær pudset sine støvler af og er klar til at agere backup for Wayne Rooney og Carlos Tevez i mesterskabskampen, når evigt skadede Louis Saha ikke kan. Den mest populære nordmand i klubbens historie forventes at være med på bænken, når Middlesbrough søndag skal besejres på Riverside.

“Denne klub har givet mig så meget, så når der er brug for hjælp, så er jeg der. Det er jo kun seks kampe, det drejer sig om, så jeg skal nok kunne holde til det,” udtaler Solskjær, der ikke er spilleberettiget i Champions League.

Selvom Ole Gunnar Solskjær grundet UEFA”s forskellige deadlines ikke kan hjælpe med til at få Roma ned med nakken, var veteranen med ved mandagens træning i den italienske hovedstad i bestræbelserne på at komme i form til Premier League.

Solskjær har selvfølgelig straks fået sin legendariske trøje nummer 20 tilbage, en trøje han scorede 92 mål i. Det indtil videre sidste faldt for præcis et år og én dag siden. Uniteds megastore forventer ekstra travlt i de kommende dage, når folk skal have fat i en Solskjær-trøje i nyt design.

Forrige artikel

Her kan du se braget i aften

Næste artikel

Ruud: Ronaldo kan blive verdens bedste

ANNONCE