Solskjær regner med, at holdet finder formen i april og maj

Ole Gunnar Solskjær gav efter nederlaget til Wolverhampton en klar besked til United-spillerne. Han forventer, at de kommer tilbage fra landsholdspausen friske, postive og klar til at levere godt i løbet af april- og maj måned.

“De Røde Djævle” leverede i går et skuffende nederlag i FA-Cuppens kvartfinale, da man blev slået ud til Wolverhampton på Molineux Stadium med 2-1. Nederlaget kom på et, i forvejen, skuffende tidspunkt, da man i den seneste kamp havde tabt til rivalerne fra Arsenal. 

Det kan muligvis være de to nederlag i streg, der har fået Solskjær til at opildne sine spillere forud for landsholdspausen. I hvert fald ønsker Uniteds norske manager, at United-spillerne er fuldt ud indstillede på at levere gode resultater i de kommende måneder.

– Uanset hvad du skal, om du har et par dage fri eller skal med dit landshold, så kom tilbage med et stort smil, masser af energi og vær klar til kampene i ligaen samt Champions League, udtalte Solskjær til manutd.com efter gårsdagens kamp.

Ifølge Solskjær er det netop en del af Uniteds dna, at klubben altid finder formen i løbet af april og maj måned. Derfor forventer han også, at dette bliver tilfældet i denne sæson.

– Vi er klar til at køre på igen efter landsholdspausen. Vi har så meget at spille for. Manchester United finder altid sin form i april og maj.

– Vi kan næsten ikke vente på de kommende udfordringer. Vi har nogle store aftener og højdepunkter i vente – for eksempel kampen mod Barcelona. Og spillerne? Lad være med at vær bekymret for deres attitude. Når de kommer tilbage igen, giver vi det et forsøg.

Uniteds næste kamp er den 30. marts hjemme på Old Trafford mod Watford i Premier League. 

Forrige artikel

Valencia overvejer at skifte til Arsenal

Næste artikel

Martial melder fra til landsholdet grundet knæskade

ANNONCE