Solskjær roser fantastisk udvikling i PSG

United-manageren havde rosende ord til tirsdagens modstander, og så glæder han sig til endnu en europæisk aften på Old Trafford.

På mandag eftermiddags pressemøde forud for Manchester Uniteds Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain, lagde United-manager Ole Gunnar Solskjær ud med rundhåndede roser til modstanderens udvikling som klub.

– Det har været fantastisk at se deres udvikling. Jeg spillede mod dem for Molde i 1995, og forskellen er fantastisk. De har nogle af verdens bedste spillere, en af de største målmandslegender i Buffon. Thiago Silva, Mbappe, Neymar. Det siger alt om, hvordan de har udviklet sig. De er vant til at vinde, sagde han.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Nordmanden fortalte også om, hvor meget han glædede sig til igen at opleve stemningen på Old Trafford på de særlige, europæiske aftener.

– Hvis man ser tilbage på de sidste på spændende knockout-kampe i Champions League, hvor vi er blevet slået ud af Real Madrid og selvfølgelig Bayern for nogle år siden, så glæder vi os til det. Det er specielle aftener, sagde han og så tilbage på sin sidste oplevelse som aktiv spiller.

– Min sidste var, da vi slog Roma 7-1. Jeg blev skiftet ind undervejs på sådan en typisk Old Trafford-aften. Vi havde tabt 2-1 på udebane, og manageren var så sikker på vores evner. Jeg vil have mine spillere til at gå på banen med den selvsikkerhed.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Fokus på næste opgave

United møder PSG som den første kamp i en periode med en række svære udfordringer i sigte, men det må spillerne ikke tænke for meget på, forklarede manageren.

– Vi skal spille mod en række tophold i de næste kampe, men vi er nødt til at koncentrere os om den her. Vi ser ikke for langt frem, for så mister vi vores fokus.

Og truppen har god mulighed for at holde sig fokuseret, for ud over en efterhånden lang række af gode resultater, så er skadeslisten også befriende kort. Det er således kun Matteo Darmian og Antonio Valencia, der ikke er tilgængelige. Det meddelte Solskjær forud for pressemødet. 

Forrige artikel

United forlænger med Young

Næste artikel

Martial ser gerne Solskjær som permanent manager

ANNONCE