Martial ser gerne Solskjær som permanent manager

Anthony Martial er glad for, hvordan det går i øjeblikket med Ole Gunnar Solskjær som manager. Hans stil har gjort en forskel, fortæller han.

Den franske offensivspiller Anthony Martial var med på mandagens pressemøde forud for Champions League-opgøret mod PSG på Old Trafford. Her blev han spurgt ind til, hvad det er, der gør, at resultaterne er blevet så meget bedre, siden Ole Gunnar Solskjær tog over som manager i december.

– Vi har en træner med en anderledes stil, og vi prøver at gøre, hvad han beder os om. Måske er det lettere for os at spille denne form for fodbold i stedet for den som han (Mourinho red.) gerne ville, sagde han. 

En til en har den nye manager også gjort en forskel for franskmanden, der er blevet bedt om at være mere afgørende.

– Han har bedt mig om at angribe mere. Det er mit job at gøre forskellen, og han vil have mig til at være mere afgørende. Det går også godt for de andre angribere, og jeg håber, at vi alle kan fortsætte med at være effektive, sagde han.

Generelt går det bare godt både for klubben og for Martial selv, der for nylig skrev under på en 5-årig kontraktforlængelse i klubben. Der er bare endnu ingen, der ved, hvem der bliver manager i den periode. Spilleren selv havde en holdning til den sag, da han blev spurgt direkte.

– Tingene går selvfølgelig rigtig godt, og vi er rigtig glade. Jeg håber, vi kan beholde ham (Solskjær red.), men det er ikke op til os, sagde han.

Offensivspilleren blev også spurgt ind til, om Manchester United efter den seneste resultatmæssigt fantastiske tid kunne kaldes favoritter mod pariserne, men så langt ville han ikke umiddelbart gå.

– Jeg synes ikke nødvendigvis, at vi er favoritter. Men de mangler selvfølgelig nogle spillere, og det er en fordel for os. Det bliver en god kamp, og jeg håber, vi vinder.

Forrige artikel

Solskjær roser fantastisk udvikling i PSG

Næste artikel

Rejsetilbud: Se United mod Chelsea på Old Trafford fra 4.195,-

ANNONCE