Solskjær skuffet over ny nulløsning

For tredje kamp i streg forlod United banen uden at score, og det skuffer selvfølgelig holdets manager.

For mange boldtab og for lidt intensitet i anden halvleg. Det er ifølge Ole Gunnar Solskjær blandt grundene til, at United atter måtte forlade en fodboldkamp uden nogen scoringer.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det er nu tredje kamp i streg, at United spiller 0-0, og det bekymrer Solskjær, der dog også har forståelse for spillernes situation.

– Det er skuffende, vi var bare en smule fra den. Hvis du ikke er ‘spot on’, så vinder du ikke fodboldkampe. Palace gør det altid svært, og i anden halvleg kom vi aldrig i gang, siger han og fortsætter.

– Nogle gange er det menneskelig natur, og så arbejder du ikke op til dit bedste. Sådan var det for os i dag. Det har været en lang sæson, og det er ikke det jeg giver skylden, for sådan er det for alle, men i dag spiller vi bare mod et hold, derf fik os til at spille på deres måde.

I de absolut døende minutter måtte dagens keeper Dean Henderson hive en stor redning op af ærmet, der reddede det ene point, og den var Solskjær godt tilfreds med.

– Han havde ikke meget at lave ellers, men den redning viser, at han bliver moden, forbedrer sig og får mere erfaring, siger Solskjær.

Solskjær fortæller også, at David De Gea ikke var med på grund af ‘personlige årsager’, og det er op til spanieren, hvornår han kan være klar igen.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Karakterbogen: To lyspunkter på en mørk aften

Næste artikel

MEN: Henderson starter inde måneden ud grundet De Gea-fravær

ANNONCE