Karakterbogen: To lyspunkter på en mørk aften

Der er opsang til særligt Solskjær og Rashford, der scorer bundkarakterer efter 90 minutter vi aldrig får igen.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Vi har som noget nyt besluttet også at give Manchester United-træneren karakter. Det vil dog i højere grad være en karakter, som er baseret på en subjektiv vurdering snarere end en objektiv. Nogle af vores skribenter føler, det er en karakter, de vil give, mens andre ikke gør.

Dean Henderson – 7 (Man of the Match)
Solidt af Deano i dag. Holder buret rent. Kun to afslutninger, jovist(!), men viser stor autoritet. Han piller van Anholts afslutning i de døende (der godt nok lignede en offside).

Aaron Wan-Bissaka – 6
Har lige en svipser til sidst i opgøret, men gør egentlig sit job defensivt. Tæt på med et fladt indlæg til Cavani, hvor Ward får reddet.

Eric Bailly – 6
Stod for seks erobringer i første halvleg. Til den negative side stod Benteke flere gange helt nøgen, hvor han snildt kunne have bragt Crystal Palace foran.

Harry Maguire – 5
Sløset og halvnervøs kamp for kaptajnen. Kan glæde sig over, at værterne ikke er bedre oppe foran.

Luke Shaw – 7
Aftenens andet lyspunkt (igen). Februars bedste spiller og bliver sikkert også en kandidat til marts’. Premier Leagues bedste venstreback, der igen i dag leverer gode indlæg og høj klasse defensivt.

Fred – 3
Svært at se, hvad Fred bringer til bordet i dag. Har som altid sine signaturafslutninger, der er set bedre på serieniveau. 

Nemanja Matic – 3
Fred og Matic har ikke vist sig som en velfungerende duo på midten. I dag var ingen undtagelse. Der mangler kreativitet, hvilket ikke er en af Matics forcer. Medvirkende til Townsends store chance.

Mason Greenwood – 3
Starter opgøret godt, men løber ind i alt for mange fælder. Vil alt for meget på egen hånd. Det var måske heller ikke en kamp, hvor holdkammeraterne kunne hjælpe, men godt var det i hvert fald heller ikke fra Greenwood. Fra 25% træfsikkerhed til 3% i denne sæson. Det er i sandhed blevet hverdag for stortalentet.

Bruno Fernandes – 3
Rammer Bruno ikke dagen så er der en god chance for, at United heller ikke gør. Meget anonym. Har PL-holdene gennemskuet, hvordan man lukket ned for portugiseren? I hope not.

Marcus Rashford – 1
Katastrofal indsats af Rashford, der viste skræmmende lavt niveau. Alt er galt i dag – særligt attituden. Og så 90 minutter!? Solskjær kommer vi til.

Edinson Cavani – 4
Havde en god mulighed på hjørnespark. Får stort set ingen hjælp oppe foran.

Indskiftere:

Scott McTominay – 5
Havde en god mulighed få sekunder efter sin indskiftning. Formåede ikke at ændre kampen.

Daniel James – 5
Kommer ind med masser af energi. Godt indlæg, misser et hovedstød.

Ole Gunnar Solskjær – 2
Nordmanden evnede igen ikke at vende kampbilledet. Opskriften har været ens for hold, der står dybt – og den virker ikke. Laver to udskiftninger på en dag, hvor holdet spillet rædderligt. Én afslutning i dag. SMILER efter kampen. Et point over to kampe mod Crystal Palace, der lige har fået røvfuld af Burnley er simpelthen for ringe. 295 minutter uden mål og jeg skal til at betale over 400 kroner for Viaplay. Det skal være en gammel løgn.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Matic: Vi skal risikere mere

Næste artikel

Solskjær skuffet over ny nulløsning

ANNONCE