Solskjær spår Tuanzebe en lys fremtid i United

– Axel har gode muligheder for at blive her og få spilletid, siger Ole Gunnar Solskjær på sit pressemøde forude for kampen mod Leeds onsdag.

Manchester United har seks centrale forsvarsspillere i truppen på pre-season-turen, og Leicesters Harry Maguire er ifølge mange engelske medier tæt på et skifte til Old Trafford.

Derfor forventer de fleste at 21-årige Axel Tuanzebe tager endnu et lejeophold i Aston Villa. Det er imidlertid langt fra sikkert, at det kommer til at ske – i hvert fald ikke hvis man skal tro på Ole Gunnar Solskjærs udtalelser på nordmandens pressemøde onsdag. 

– Axel har gode muligheder for at blive her og få spilletid, siger Solskjær ifølge manutd.com. 

– Han havde en fremragende sæson sidste år, selvom han havde nogle skader. Han har virkelig bevist, at han er i stand til at spille på det her niveau. 

– Han rykkede op med Aston Villa, og han er kommet tilbage stærk og fokuseret. Han gjorde det godt i vores første kamp her i Perth, og han er en af de unge, spændende spillere, som jeg glæder mig til at se mere til. 

Axel Tuanzebe har spillet 33 kampe for Villa fordelt over to lejeophold i klubben. Efter at have vendt tilbage fra skade i midten af april, startede akademispilleren fra United inde i Championship-klubbens sidste ni kampe i sæsonen, hvor de sikrede sig oprykning. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk – Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.

Forrige artikel

Tre spillere tilslutter sig pre-season-turen

Næste artikel

Solskjær forsikrer: Jeg ved, hvad Pogba tænker på

ANNONCE