Solskjær: Stoltheden blev ramt sidst mod Tottenham

Nordmanden tror, man vil kunne se på spillerne på søndag, at 6-1-blamagen stadig sidder i dem.

Det føles som lang tid siden, men i starten af sæsonen tabte United med hele 6-1 på Old Trafford til José Mourinhos Tottenham Hotspur på en forfærdelig eftermiddag, hvor alt gik galt. Den gjorde ondt på alle i klubben, fortæller Ole Gunnar Solskjær.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Den kamp husker vi alle med smerte, og det var vores stolthed, der blev ramt- Måden vi tabte på, det var ikke os. Vi gjorde det svært for os selv ved at være 10 mand, og vi havde haft en kort preseason, og vi var langt fra der, vi skulle være, men vi var stadig virkelig dårlige, siger Solskjær til SkySports.

Anthony Martial fik et rødt kort meget tidligt i kampen efter en batalje med Tottenhams Eric Lamela, og selvom United egentlig var kommet foran efter bare et minut, så var det ned af bakke der fra.

Efter kampen var den en fornemmelse blandt United-fans om, at det ville blive en rigtig lang sæson, men holdet har siden rejst sig og reageret godt på en svag sæsonstart.

– Vi har taget de største fremskridt på vores fitness-niveau efter den kamp, dengang var vi langt fra på den område, og det var kun vores tredje kamp, siger nordmanden.

Manageren kan se sit hold gå ind til den kommende runde på en anden plads i Premier League, og selvom det er forbedring fra seneste sæsoner, så er det ikke noget, man skal være tilfreds med i Manchester United.

– Det skal vi aldrig være glade for, det kommer vi aldrig til. Vi har opnået de største ting i den her klub, og vi ved, hvad den er i stand til, siger han.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

James: Vigtig sejr for os

Næste artikel

U23: West Ham vender 0-2 til 3-2

ANNONCE