U23: West Ham vender 0-2 til 3-2

West Ham vendte fredag aften 0-2 til 3-2 mod Neil Woods unge Manchester United-drenge.

Manchester Uniteds U23-drenge var fredag aften tilbage i kamp efter tre ugers pause.

West Ham, der inden kampen lå sidst i Premier League 2 (reserveligaen), vendte 0-2 til 3-2 efter hattrick af Ademipo Odubeko.

Første halvleg var kedelig og chancefattig, mens anden halvleg havde masser af mål og spænding.

Vi springer direkte ind i anden halvleg, eftersom de første 45 minutter ikke bød på noget nævneværdigt.

United kom stærkt ud fra pausen. Efter lidt tumult i West Ham-feltet smed Alejandro Fernandez et indlæg på tværs i straffesparksfeltet. Et indlæg, Mark Helm smækkede i kassen på en flugter.

Få minutter efter sendte Hannibal Mejbri, fra en position bag midterlinjen, Anthony Elanga afsted i dybden. Den 18-årige svensker træk med sit højreben ind i West Hams straffesparkfelt og fordoblede de røde djævles føring med en afslutning i det lange hjørne.

West Ham fik dog reduceret få minutter senere på et fladt langskudsmål af irske Ademipo Odubeko.

Udeholdet fra det østlige London fik dog også udlignet, da Odukbeko fra kanten af Uniteds straffesparksfelt sendte en bragende flot afslutning bag Nathan Bishop i United-målet.

Til slut trykkede West Ham på efter et sejrsmål, hvilket de også fik dybt i tillægstiden, da det ellers lignede, at kampen ville ende med et remis.

Endnu engang var Odubeko, der fra næsten samme position som ved udligningen, manden bag målet. Denne gang med en flad, blød, men præcis afslutning med sit venstreben.

Dermed kæmper West Ham sig væk fra sidstepladsen i tabellen, mens Neil Wood og hans røde djævle må gå fra banen uden sejr for tredje kamp i træk.

Kampinfo: Manchester United 2-3 West Ham
1-0: Mark Helm 49′
2-0: Anthony Elanga 55′
2-1: Ademipo Odubeko 59′
2-2: Ademipo Odubeko 72′
2-3: Ademipo Odubeko 90+3′

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Solskjær: Stoltheden blev ramt sidst mod Tottenham

The Athletic: Kane vil væk fra Tottenham - United og City lurer