Solskjær: Svært at udelade Greenwood

Ole Gunnar Solskjær er imponeret af sit unge stjernefrø Mason Greenwood, som kom på tavlen for tredje gang i denne uge, da hans scoring reddede et point.

– Der findes kun to teenagere i de fem største ligaer, der har scoret flere mål end Mason Greenwood har. Hovedpersonen selv er ikke engang fast mand i United, og det er noget, hans chef, Ole Gunnar Solskjær, er begyndt at tænke over.

– Mason Greenwood har en anden klasse, når han er omkring feltet, og man er jo ikke overrasket, når han scorer mål. Det passer måske også meget godt, at det er en akademispiller der scorer i denne kamp, og han gør det meget svært at udelade ham.

Solskjær har dog også mindre positive ting at fortælle om kampen, hvor United gjorde det svært for sig selv og på skuffende vis ikke kunne skaffe mere end et point.

– Vi er skuffede over ikke at få de tre point, og vi havde bare ikke de offensive ideer til at skabe nok chancer, men vi havde dem, hvor vi ville have dem, og hvis der skulle have været en vinder, burde det have været os, siger Solskjær.

– Vi kom tilbage efter skuffelsen ved pausen, men vi må ikke lukke mål ind som disse. Men det (målet, red.) var jo et frispark. Der er ingen grund til, at jeg skal forklare, hvorfor hans (Everton-spilleren, red.) var oppe i luften, når David de Gea ville bokse til den.

Solskjær blev også spurgt ind til fremtiden i Manchester United, både om, hvad der skal ske i den kommende kamp i midtugen, men også i de kommende transfervinduer.

– Vi er skuffede i dag, men vi har en Carabao Cup-kvartfinale på onsdag, og jeg har en stærk trup at vælge ud fra. 

– Vi har altid haft United-dna’en, og med nye spillere fra andre topklubben kommer den stadig til at være intakt.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Maguire: Tydeligt frispark til De Gea

Næste artikel

Spillerkarakterer: En middelmådig indsats

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share