Spillerkarakterer: En middelmådig indsats

En middelmådig indsats af Solskjærs tropper, der resulterede i et skuffende pointtab hjemme mod Everton.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 – Den middelmådige indsats – Dog mere negativ end positiv

5 – Den middelmådige indsats

6 – Den middelmådige indsats – Dog mere positiv end negativ

7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

 

David De Gea – 4

Har ikke det helt store at lave i kampen. Han koster dog et mål i en situation, som der sagtens kunne dømmes frispark på. 

Aaron Wan-Bissaka – 6 (Kampens spiller)

Endnu en solid defensiv indsats af den unge engelske back. Han timer sine tacklinger helt perfekt, men jeg savner dog noget offensivt kvalitet fra ham.

Victor Lindelöf – 5  

Vinder flere dueller og får blandt andet sendt Rashford afsted med en perfekt aflevering. Han er dog uheldig med at score selvmål.

Harry Maguire – 5

Han tager som altid ansvar og tilbød sig i anden halvleg oppe i offensiven, da vi havde brug for det. En stabil indsats af anføreren. 

Luke Shaw – 6

Godkendt indsats af Shaw, der virkede stabil defensivt, men også bidrog i det offensive spil.  

Scott McTominay – 5

Skotten var upræcis i sit afleveringsspil, som gjorde, at han mistede bolden for mange gange. Han formåede dog til tider at lægge nogle Scholes-inspirerede afleveringer, som jeg giver ham point for. Han skal dog også have ros for sin evige fight.

Fred – 6

Virkede sikker på bolden og får fordelt boldene ganske fint. Med en afleveringsprocent på 90% kan man ikke klandre ham for en dårlig præstation. En fin indsats af brasilianeren, der er inde i en god form for tiden. 

Daniel James – 5

Jeg har ærlig talt lidt svært ved at bedømme hans præstation, da han lykkes med flere af sine aktioner, men samtidig ikke var ligeså stor en trussel, som han plejer at være. Han skal dog have point for sit gåpåmod.

Jesse Lingard – 4

Jeg vælger at være gavmild overfor Lingard, da han har fødselsdag. Det er ikke en kamp for ham, når modstanderen stiller sig kompakt ned for at forsvarere. Han havde en god mulighed efter cirka 16 sekunder, men mere bidrog han ikke med. 

Marcus Rashford – 5

Kæmpede bragt uden at få det helt store ud af sine anstrengelser. Udfordrer i flere omgange Pickford i Everton-målet, men taber bolden unødvendigt alt for mange gange. 

Anthony Martial – 3

Hvor var han henne? Var med i nogle af kombinationerne omkring Evertons straffesparksfelt, men spillede nærmest en usynlig rolle. Når han ikke scorer eller lægger op til mål, bidrager han ikke med noget. Savner noget fight fra hans side. 

Indskiftere:

Mason Greenwood (65′) – 6 

Scorer et fantastisk mål, der ender med at sikre United point. Ellers en lidt usynlig indsats. 

Juan Mata (ind 86′) – UB

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Solskjær: Svært at udelade Greenwood

Næste artikel

Solskjær afviser ikke Håland-rygter

ANNONCE