Solskjær: Vi har fokus på at forbedre os – ikke på tabellen

På trods af, at United indtager tredjepladsen i Premier League med sejren over Leeds, har Ole Gunnar Solskjær endnu ikke lyst til at snakke titelræs.

Med en 6-2 sejren over Leeds, springer Manchester United nu op på ligaens tredjeplads – endda med en kamp i hånden. På trods af det mener Ole Gunnar Solskjær dog ikke, at der er grund til at fokusere på hans holds placering i tabellen.

– Vi er kun en tredjedel gennem sæsonen, ikke engang halvvejs, så vores placering i tabellen er ikke noget, vi kigger på, udtaler Ole Gunnar Solskjær til Sky Sports.

United-manageren mener derimod, at fokus ligger mere på holdets udvikling.

– Vi kigger på, hvordan vi kan forbedre os som hold, og hvordan spillernes form kan forbedres. Da vi gik ind til denne sæson, vidste vi, at vi ville komme til at halte i forhold til form, og det viste sig også i de første par kampe. Men i dag synes jeg, vi viser, at vi har et fysisk bedre og stærkere hold.

Manchester United er nu ubesejrede i deres seneste syv Premier League kampe, og selvom Ole Gunnar Solskjær ikke har lyst til at tænke på det, kan vi fans varme os ved, at United kan sætte sig på ligaens andenplads, hvis de vinder deres kamp i hånden mod Burnley.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær storroser McTominay: Han er et fysisk monster

Næste artikel

20. december: Owen-eufori i episk Manchester-derby

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share