Solskjær: Vi mangler en ny angriber, men det skal være den helt rigtige

Ole Gunnar Solskjær lægger ikke skjul på, at Manchester United har brug for nye kræfter i offensiven. Nordmanden understreger dog, at det skal være en spiller, der passer til klubbens langsigtede planer og afviser dermed panikkøb.

Solskjær har haft problemer de seneste uger med flere skader på angriberposten – heriblandt Martial, Rashford og kortvarigt Greenwood – hvilket har fået offensiven til at se noget tynd ud. 

Sanchez og Lukaku er som bekendt begge taget til Inter henover sommeren, uden man har formået at hente erstatninger ind til klubben. Men United-træneren er bevidst omkring problemet og agter også at gøre noget ved det. 

– Vi kigger efter kreativitet og mål, men de skal være den helt rette. Der var angribere tilgængelige (i sommertransfervinduet, red.), men ikke dem, vi ønskede. Vi kunne ikke få ham, vi ville have, fortæller Solskjær. 

– Det giver ikke mening at få spillere ind, som man ikke er 100% sikre på. Når du får spillere ind, har du brug for de rette, der bliver i klubben i en lang periode. Det er den langsigtede strategi, vi skal følge. 

Selvom der er pres på Solskjær på grund af svingende resultater, er det vigtigt at understrege, at klubben kommer først og at han tror på sig selv og projektet. 

– Jeg tvivler ikke på mig selv. Hvis jeg tvivlede på mig selv, så ville resten af verden også gøre det. Vi har massere af samtaler i klubben og tror på det, vi har gang i. 

– Jeg kan ikke tænke “jeg mangler en ny spiller”, fordi mit job er i fare. Nej, det handler om klubben, afslutter Solskjær. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Der skal gang i målscoringen mod Arsenal

Næste artikel

Startopstilling mod Arsenal: Tuanzebe med fra start

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
0
Share