Solskjær: Vi tabte en kamp, vi ikke fortjente at tabe

Ole Gunnar Solskjær er skuffet over kampens resultat, som han ikke mener, er retvisende for kampens forløb.

Det var en skuffet Ole Gunnar Solskjær, der stillede op til interview efter sit første Premier League-nederlag som Manchester United-manager.

– Det har været fantatisk indtil videre, men i dag er nok det laveste niveau, vi har været på, fordi vi tabte og ikke fik muligheden for at lægge pres på Spurs. Vi har vundet kampe, vi ikke fortjente at vinde, og i dag tabte vi en kamp, vi ikke fortjente at tabe, siger Solskjær.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Manchester United skabte nemlig mange chancer, og det ærgrer derfor den tidligere angriber, at United ikke var skarpe nok, når chancerne bød sig.

– Vi er skuffede over resultatet, men hvis man kigger på præstationen, kan man ikke sige, at det var en kamp, vi fortjente at tabe. Vi skabte fem store chancer og ramte træværket to gange. Præstationen var god – resultatet var skuffende, udtaler den norske caretaker.

– Når du ser drengene arbejde så hårdt, som de gjorde, samt den attitude, de viser til træning, og vi i dag var sløve de første 15 minutter, havde vi i dag ikke det, der skulle til. Forhåbentlig er vi klar mod Wolves i FA Cuppen næste uge.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

 

Forrige artikel

Young: Ikke et straffespark

Næste artikel

Spillerkarakterer: Enkelte spillere lyser op efter skuffende nederlag

ANNONCE