Spillerkarakterer: Enkelte spillere lyser op efter skuffende nederlag

Indsatsen var der langt hen af vejen ikke noget galt med, men den sidste skarphed manglede hos flere på Emirates.

På OldTrafford.dk giver vi spillerne karakterer efter hver kamp, og i dag er ingen undtagelse – selv efter et skuffende nederlag. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

David de Gea – 3
Drop eller ej, det lader til at være spørgsmålet efter Xhakas 1-0 scoring i dag. Jeg mener ikke, det er et drop, men jeg mener stadig, De Gea burde have nuppet den, da han kan se den hele vejen. Bliver ellers ikke testet.

Ashley Young – 4
Leverer en disciplineret indsats defensivt, men bidrager ikke meget offensivt.

Chris Smalling – 6
Stærk kamp af midterforsvaren der ikke taber mange dueller. Stærk en mod en, og slipper godt afsted med bolden.

Victor Lindelöf – 3
Svageste kamp af svenskeren i lang tid. Ukarekteristisk sjusket på bolden, og laver et par fejl, der kunne have ført til mål, men de blev dog ikke straffet. 

Luke Shaw – 7 (kampens spiller)
Det kan virke underligt, at en forsvarsspiller får man of the match, når holdet lukker to mål ind. Det er imidlertid ikke i venstrebackens side, det bliver farligt, og han har kampen igennem styr på sin direkte modstander. Bryder et at Arsenal-angreb og er med i et par gode kontraer.

Nemanja Matic – 4
Midtbaneankeret var tilbage fra en skade, og det kunne til tider ses. Han virkede lidt sløv i handlingerne men havde også gode indgreb. Smed dog et par bolde væk.

Fred – 5
Brasilianeren fik med rette stor ros for sin indsats mod PSG, men han formåede ikke helt at opretholde den gode form. Han brød spillet fint ved lejligheder, men han gav også nogle ‘nemme’ bolde væk, der ellers kunne have været fine omstillinger. Fik fejlagtigt dømt et straffe mod sig.

Paul Pogba – 6
Uniteds største stjerne var glimrende på bolden langt hen af vejen. Pogba viste fin balance mellem de nemme og det mere ekstraordinære, som han har, men i dag lykkes det bare ikke for United med den den næstsidste aflevering eller afslutningen.

Diogo Dalot – 4
Den unge portugiser er ikke kantspiller, og han bliver det nok ikke. Han kom i et par gode overtalssituationer, men indlæggene var ikke skarpe. Bidrog ikke med nok.

Romelu Lukaku – 5
Belgieren har været i fornem målform de seneste uger, og han kune have fortsat det idag. Angriberen misbrugte på det skammeligste efter ti minutter og havde senere et par gode muligheder for at udligne. God i opspillet.

Marcus Rashford – 4
Helten fra Paris nåede ikke de samme højder i søndag eftermiddag. Viste flere gange prøver på sin utrolige hurtighed, men han traf de forkerte beslutninger i meget afgørende øjeblikke.

Anthony Martial(indskiftet efter 70 min.) – 4
Spiller for første gang i noget tid efter en skadespause, og det kunne godt ses. Bidrog ikke med meget.

Mason Greenwood – UB.

 

Forrige artikel

Solskjær: Vi tabte en kamp, vi ikke fortjente at tabe

Næste artikel

Gary Neville bebrejder David de Gea for tabte point

ANNONCE