– Som at se fodbold under Sir Alex

Sir Alex Ferguson kunne i dag fejre sin 75. års fødselsdag med en sejr, der ekkoede skottens storhedstid. Det mener ekspert for Sky Sports Matt Le Tissier.

Den tidligere Premier League-spiller Matt Le Tissier var imponeret af dagens Manchester United-sejr, der kom på to mål i de døende minutter af Anthony Martial og Paul Pogba.

Le Tissier mener, at det var som at se United under Sir Alex Ferguson.

– Det var lidt som at tage tilbage 15 eller 20 år på Old Trafford, hvor de var vant til at være bagud 1-0 med fem minutter igen, hvor de bare smed alt, de kunne komme med, fremdad mod modstanderen, siger Le Tissier til Sky Sports.

Netop Sir Alex Ferguson, som i dag kan fejre sin 75 års fødselsdag, var også til stede på Old Trafford, og netop skottens indstilling i de døende minutter var, hvad vi var vidne til i dag, mener den tidligere Southampton-spiller.

– Da det første mål var gået i kassen, havde du bare den der følelse af, at mål nummer to ville komme meget snart.

– I et stykke tid har det været sådan på Old Trafford, at man ikke så kavaleriet bruse fremad, selvom de var ved at tabe eller sågar spille uafgjort, men i dag var det som at se Man United fra gamle dage.

Med dagens sejr ligger “de røde djævle” sig á point med Tottenham på 36 point efter 19 kampe. London-holdet har dog mulighed for at forbedre situationen, når de i morgen gæster Watford.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Sent comeback forlængede Uniteds stime

Næste artikel

Mourinho: Mine spillere var fænomenale

ANNONCE