Mourinho: Mine spillere var fænomenale

José Mourinho er stolt af sine spillere, efter de på mål af Anthony Martial og Paul Pogba sikrede et sent comeback mod Middlesbrough.

Manchester United vandt i dag deres sjette kamp på stribe, da de på mål af Anthony Martial og Paul Pogba besejrede Middlesbrough efter et sent comeback.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Jose Mourinho er stolt af sine spillere, men føler også for sin gode ven, Middlesbrough-manager Aitor Karanka, som portugiseren havde som assistenttræner i sin tid i Real Madrid.

– Det er en virkelig god følelse, men som jeg forventede havde jeg ikke samme lykkefølelse, da min bror var på den modsatte side.

– Aitor Karanka gjorde jobbet fantastisk i denne udekamp, men min bror er ked af det, så jeg er også ked af det. 

– Men mine spillere var fænomenale. Det lykkedes os at gøre noget, jeg elsker – få fansene med ud på banen. De sidste 15 minutter var det som om, at det var 70.000 mod 11.

– Burde have fået et point

Mourinhos gode ven Aitor Karanka ærgrer sig da også over, at hans hold igen smed en føring. Hans hold har nu smidt 12 point fra vindende positioner denne sæson, og det ærgrede ham især, at målene i dag kom så sent.

– Når du taber, er det altid svært. Vi er nødt til at hæfte os ved de gode ting. Når du tager herhen og spiller mod Manchester United, og du vinder 1-0, så skal ethvert hold spille op til deres bedste for at slå os.

– Jeg synes, vi sagtens kunne have fået i hvert fald et point med herfra, slutter Middlesbroughs manager.

Middlesbrough slutter 2016 som nummer 19 i tabellen. Manchester United ligger på en øjeblikkelig sjetteplads med 36 point.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Som at se fodbold under Sir Alex

Næste artikel

Optakt: West Ham - Manchester United

Relaterede artikler
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share