Southgate om Greenwood-udeladelse: Vi venter til næste år

Gareth Southgate forklarer, at det er en fælles beslutning mellem ham og Mason Greenwood, at sidstnævnte endnu ikke er blevet udtaget til det engelske landshold.

Mason Greenwood har fået en flot start på denne sæson. Her har han scoret flere ligamål end alle de angribere, der er udtaget til den kommende landsholdssamling. Men han er ikke selv med. Hvorfor ikke, kunne man spørge den engelske landstræner, Gareth Southgate:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Vi har haft en god snak med Greenwood og hans familie og har aftalt, at det er bedst, at vi venter til næste år (med at udtage ham, red.). Han vil gerne spille for England. Det er han helt klar omkring, siger landstræneren, der dog ikke er udelukkende positiv på hans vegne:

– Han ved, at hvis ikke, han præsterer over en længere periode, har han nok ikke en engelsk landsholdskarriere foran sig alligevel, siger Southgate om manden, der har lavet 10 mål i sine seneste 17 ligakampe. Og Southgate uddyber:

– Vi synes, at han er god nok til at blive udtaget. Jeg synes, jeg har sagt alt det nødvendige. Det er vigtigt, at folk forstår, at det er en arbejdsproces med ham, for han er en ung spiller, og det tager tid.

Således sagde Southgate om Mason Greenwood, der umiddelbart er for ung til at blive udtaget, mens Arsenals Bukayo Saka, som er en måned ældre, har været udtaget til samtlige landsholdssamlinger det seneste år og fik det bærende ansvar i straffesparkskonkurrencen i EM-finalen.

Det er dog vigtigt at understrege, at Mason Greenwood har fået sin A-landsholdsdebut, da han som 18-årig ifølge Southgate var gammel og klar nok og blev skiftet ind mod Island.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Podcast: 3-5-2, en søsyg kaptajn Maguire og optakt til Manchester-derby

Næste artikel

Optakt: Skæbnesvangert lokalderby venter lørdag

ANNONCE