Spillerkarakterer: Få lyspunkter mod Derby

Manchester United blev slået ud af Carabao Cuppen efter nederlag til Derby i straffesparkskonkurrencen. Der var meget få, der præsterede, og det kan ses i karaktererne.

Når man bliver slået ud af Carabao Cup af et Championship-mandskab, fortjener det alt andet end ros. Derfor får stort set alle Uniteds spillere dårlige karakterer efter nederlaget til Derby tirsdag aften.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Sergio Romero – 3

Den argentinske keeper lavede en flot redning tidligt i kampen og leverede en fin redning tidligt i anden halvleg, men blev helt fortjent udvist, da han havde hånd på bolden uden for feltet. Den tåbelige udvisning trækker selvfølgelig markant ned.

Diogo Dalot – 4

Portugiseren var ikke ligeså iøjnefaldende offensivt som i sin debut, men havde for det meste held med sine defensive aktioner. Han slog også indlægget til Fellainis udlignende mål.

Eric Bailly – 5

I en kamp, hvor Derbys overtag primært skyldtes den ringe præstation af samtlige centrale midtbanespillere, leverede Bailly faktisk en OK præstation.

Phil Jones – 4

Jones manglede ligesom Bailly beskyttelse fra midtbanen, men var knap så dominerende som sin makker i midterforsvaret. Fik en uheldig hovedrolle, da han brændte fra straffesparkspletten.

Ashley Young – 4

Venstrebacken tog en del ansvar offensivt, men havde meget lidt held med at finde sine holdkammerater. Han løste dog sine defensive opgaver OK.

Nemanja Matic – 2

Serberen leverede en skidt præstation mod Derby, hvor han ofte lavede frispark frem for at vinde bolden tilbage. Midtbanemanden var heller ikke meget værd på bolden.

Ander Herrera (ud 63) – 2

Spanieren, der var tilbage efter skade, formåede aldrig rigtig at komme ind i kampen og kom sjældent i vejen for Derbys angreb. Sløj præstation af Herrera, der så noget uskarp ud.

Juan Mata (ud 70) – 4

Den spanske tekniker gav United føringen efter kun tre minutter med en flot afslutning i det lange hjørne, men havde ellers meget lidt held med sine aktioner.

Jesse Lingard (ud 63) – 3

Lingard lagde op til Matas 1-0-mål, men gjorde ellers ikke meget væsen af sig i en kamp, hvor United-offensiven ikke formåede at true Derby-forsvaret nok.

Anthony Martial – 6

Martial var blandt Uniteds bedre spillere i offensiven og udfordrede ofte sin direkte modstander. Havde en vigtig rolle ved 1-0-målet og tog masser af ansvar offensivt.

Romelu Lukaku – 3

Det var ikke Lukakus aften mod Derby, hvor han brændte en stor mulighed for at gøre det til 2-0. Han fik dog ikke meget hjælp af sine holdkammerater, men var tæt på at bringe United på 2-1 kort før tid.

Fred (ind 63) – 4

Fred var en del på bolden og kom fint ud af de fleste aktioner. Brasilianeren formåede dog ikke rigtigt at sætte noget farligt op offensivt.

Marouane Fellaini (ind 63) – 6 (Kampens spiller)

Fint indhop af Fellaini, der fyldte meget på midtbanen. Og så hjælper det selvfølgelig også på bedømmelsen, at han var manden med overtidsmålet, der sendte kampen i straffesparkskonkurrence. Bliver kampens spiller, men det er i den grad af mangel på bedre.

Lee Grant (ind 70) – 3

Grant kom ind, da Romero blev udvist, og leverede en fin redning kort derefter. Han gav dog riposten, der førte til Derbys 2-1-mål og var ikke tæt på at redde nogle af Derbys otte straffespark.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Derby slog United ud af Carabao Cup

Næste artikel

Mourinho: Pogba er ikke længere viceanfører

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share