Spillerkarakterer: Martial var tilbage i hopla

Der var flere gode præstationer i kampen mod Everton, hvor United særligt havde fået finindstillet sin franske forbindelse mellem Pogba og Martial. Sidstnævnte udmærkede sig som kampens spiller.

Manchester United kom tilbage på sejrskurs, da Everton søndag aften blev besejret med 2-1. Franskmændende, Paul Pogba og Anthony Martial stod for målene i en kamp, hvor også Juan Mata, Fred og Lindelöf viste sig positivt frem. Læs karaktererne her:

De Gea – 6 

Efter en sløj sæsonstart (efter de Geas standarder) er Manchester Uniteds sikre sidsteskanse efterhånden ved at komme op i gear igen. I dag var han endnu en gang på plads, når der var brug for ham, men det var ikke de store prøvelser, han blev udsat for i dag. Straffesparket fra Gylfi kunne han ikke gøre noget ved. 

Young (C) – 6

Var solid defensivt og havde en fantastisk glidende tackling i første halvleg. Blev dog fanget i et uopmærksomt øjeblik, da Bernard slipper fri efter godt en times spil og er tæt på at få scoret. Rent offensivt kunne man godt have ønsket sig lidt mere fra Uniteds anfører, men alt i alt en god indsats fra Young. 

Lindelöf – 7

Det ser ud til, at Uniteds svenske midterforsvarer efterhånden er ved få etableret sig som fast mand i Uniteds midterforsvar. Han er nu startet inde i de seneste tre opgør, og tilliden ser ud til at bekomme svenskeren godt, som bare bliver bedre og bedre. I dag leverede han endnu en stærk præstation i forsvaret med sin forudseende og opmærksomme stil. 

Smalling – 5

Smalling var egentlig rimelig sikker i det meste af opgøret, men hans fuldstændigt hasarderede tackling på Richarlison, som fremtvang et straffespark og let kunne have medført det andet gule kort til Smalling, bliver nødt til at trække ned i bedømmelsen. Aktionen var dårligt timet, unødvendig og kunne let have kostet United sejren.  

Shaw – 6

En blandet præstation af Uniteds venstreback, som på den ene side noterede sig for 5 tacklinger i kampen (flest af alle), men på den anden side begik 3 frispark (også flest af alle). Derudover havde han problemer med at holde styr på Theo Walcotts løb, som ofte formåede at komme bagom Shaw. Det er dog de færreste backs, som ikke har haft problemer med Walcotts hurtighed, men det betød blandt andet, at Shaw blev nødt til at blive tilbage og derfor ikke kom med frem så ofte, som man kunne have ønsket sig. 

Matic – 5

Serberen har set træt ud på det seneste og virker langsom i både tanke og handling. I dag var ingen undtagelse og det kunne være, at Mourinho skulle overveje snart at hvile den defensive midtbanespiller. 

Pogba – 7

Pogba var fremragende i det meste af kampen. Han drev bolden frem og virkede særligt til at gå godt i spænd med sin landsmand, Martial, som han ofte indgik i gode kombinationer med. Men så har han bare desværre også sine momenter, hvor han virker til fuldstændig at tabe koncentrationen. Han havde en del fejlafleveringer og unødige boldtab – det ene boldtab førte til Evertons udlignende mål.

Fred – 7

God kamp af brasilianeren i hans første optræden for United siden 3-1 nederlaget til West Ham for godt en måned siden. Fred virkede energisk, teknisk god og burde have fået en assist, da han spillede Martial fuldstændig blank i kampens overtid.

Mata – 7

Momentvis var Mata sprudlende. Defensivt er det ikke meget den lille spanier bidrager med, men offensivt råder han til gengæld over et imponerende idekatalog, som i perioder blev udfoldet på imponerende vis. Indgik godt i Uniteds offensive spil og havde flere gode afleveringer – heriblandt en decideret guldbold til Marcus Rashford, som fortjente en bedre skæbne end Rashford gav den.  

Martial (Kampens spiller) – 8

Martial holdt sig lige en mental fridag i midtugen mod Juventus, hvor han aldrig rigtigt mødte op rent spillemæssigt. Til kampen i dag var han til gengæld tilbage, hvor han slap i sidste Premier League-runde mod Chelsea med finurlige driblinger, farlige forsøg og endnu en fuldtræffer, som efterlod Jordan Pickford chanceløs i Everton-målet. Han burde dog have lukket og slukket kampen, da han blev spillet fuldstændig fri foran mål i kampens overtid. Afbrænderen ændrer dog ikke på Martials status som kampens spiller. 

Rashford – 5

En svær kamp for Rashford, som demonstrerede hvor utaknemmelig en opgave det kan være, at spille i front for Manchester United. Angrebene foregik for det meste langs kanterne, hvilket efterlod Rashford noget overflødig i de fleste angrebssituationer. Han kunne dog selv have gjort meget bedre og et godt sted at starte, ville have været ved at eksekvere den chance, som Juan Mata forsynede ham med ved at spille ham helt fri med Everton-målmanden. Blev skiftet ud efter 65 minutter. 

 

Indskiftere: 

Lukaku (65) – 5

Kom ikke frem til det store foruden et hovedstød forbi mål. Smed halvdelen af sine afleveringer væk og var – udover at være offside 2 gange – ikke rigtigt synlig i opgøret. 

Herrera (85) – UB

Lingard (95) – UB

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho med roser til holdet, Pogba og Martial

Næste artikel

Pogba tager ansvar for Everton-mål

Relaterede artikler
Total
0
Share