Stor fransk avis: Rabiot er fortsat i Uniteds søgelys

Manchester United forsøgte sig sidste sommer at hente Adrien Rabiot. Men på grund af uenigheder om en kontrakt, valgte de røde djævle i stedet at købe Casemiro.

Adrien Rabiot til Manchester United?

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det lyder umiddelbart som en overstået transfersaga fra sidste sommer, hvor de røde djævle angiveligt var tæt på at hente den franske midtbanespiller til Old Trafford.

Søndag skriver den franske avis L’Équipe, at United fortsat har øje for Rabiot, der har kontraktudløb med Juventus efter denne sæson. Det vækker angiveligt de røde djævles interesse.

Flere engelske medier har i løbet af foråret berettet om, at manager Erik ten Hag ønsker at styrke midtbanen med nye kræfter til sommer. Den hollandske United-manager er ifølge Daily Mirror så interesseret i Rabiot, at han har haft personlig kontakt med den tidligere Paris Saint-Germain-spiller.

Rabiot var sidste sommer tæt på at skifte til Manchester United, efter at klubben ifølge flere troværdige medier og journalister var blevet enige om en transfersum med Juventus. Som bekendt blev det ikke til noget, eftersom Rabiot angiveligt forlangte en højere løn, end hvad United var villige til at betale.

United valgte ikke længe efter at rette fokus på Casemiro, som klubben lykkedes med at hente fra Real Madrid.

Adrien Rabiot nyder i øjeblikket sin personligt bedste sæson i Juventus, hvor det er blevet til otte mål i 29 kampe i Serie A.

Forrige artikel

Engelsk medie: United overvejer Bundesliga-målmand

Næste artikel

Romano: Tuanzebe forlader United

ANNONCE