SU til aktionærer: Behold mindst en aktie

Dermed lever Shareholders United med fulde op til gårsdagens udmelding fra både bestyrelsen og ikke mindst den afgående bestyrelsesformand, Sir Roy…

Dermed lever Shareholders United med fulde op til gårsdagens udmelding fra både bestyrelsen og ikke mindst den afgående bestyrelsesformand, Sir Roy Gardner, som anbefalede United-fans med aktier i klubben om at beholde dem.

Shareholders United opfordrer nemlig de resterende aktionærer om at beholde aktierne i klubben for at trodse amerikaneren, da det vil kunne give muligheder for bl.a. at få udskudt Glazers beslutninger ved at give dem igennem retsystemet først.

Organisationen anbefaler de resterende aktionærer om at beholde mindst én aktie i klubben, mens de øvrige sagtens kan sælges og forhåbentligt blive investeret i Phoenix-fonden.

“Vi beder de 30.000 private aktionærer og de 35.000 medlemmer vi har til at beholde en aktie hver.
Det vil give dem mulighed for at deltage i den kommende ekstraordinære generalforsamling, som Glazer snart vil indkalde til, for at gøre virksomheden privat og overføre hans gæld til Manchester United,” udtaler SUs talsmand, Oliver Houston, i pressemeddelsen fra organisationen.

Forrige artikel

Glazers første handling mod supporterne?

Næste artikel

Roser til Richardson fra flere sider

ANNONCE