Roser til Richardson fra flere sider

Nogle slipper igennem det nåleøje, som hedder Old Trafford, andre gør ikke. På en dag, hvor et tidligere lysende talent, Daniel Nardiello, er blevet…

Nogle slipper igennem det nåleøje, som hedder Old Trafford, andre gør ikke. På en dag, hvor et tidligere lysende talent, Daniel Nardiello, er blevet fritstillet, ser det ud til, at en af hans unge konkurrenter Kieran Richardson kan drive karrieren til noget stort.

Blandt andet den engelske landstræner Sven-Gören Eriksson og Arsenal-backen Ashley Cole har i forbindelse med Englands træningslejr i USA været ude at rose den 20-årige United-spiller:

“Kieran har gjort det godt på klubniveau på venstrekanten og inde i midten. Men efter jeg har set ham herovre, er jeg mere imponeret af, hvad han kan gøre.”

“Jeg ved, at han er ung og ikke har den store rutine, men hvorfor ikke give ham chancen i en kamp som denne (venskabskamp mod USA, red.), fordi han er et kæmpe talent. Han er et rigtig stort talent.”

“Jeg er overrasket over hvor godt han har gjort det. Men det er rart at arbejde sammen med ham, fordi han altid har et stort smil på sine læber, og jeg kan lide folk, som er sådan,” udtaler Eriksson, mens Arsenal Ashley Cole også har bemærket den lille krølhårede United-spiller:

“Kieran Richardson ser ud til at være en god spiller, men der er også mange andre gode her,” udtaler Cole til Sky Sports.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

SU til aktionærer: Behold mindst en aktie

Næste artikel

Flere kontraktforhandlinger åbnes

ANNONCE