SU: Vi har intet imod en generalforsamling

John Magnier og JP McManus har truet med at blokere for Sir Alex Fergusons kontraktforlængelse, og har samtidig truet med at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling i klubben.

Men det vil ikke være noget som supporterne vil være imod.

“Fans ville hilse en ekstraordinær generalforsamling velkommen.
Der har været en enorm interesse fra både store og små United supporterne. Det er som hvis Liverpool, Manchester City og Leeds spillede her.
Manchester United fans er skræmte af hvad der sker. Og Magnier vil kunne finde sig selv i en upassende situation, som vil kunne koste hans aktier i sidste ende.
Hvis du ejer et firma og dine kunder er utilfredse med dig, så har du ingen fremtid,” sagde vice-formanden for Shareholders United, Sean Bones, som gennem de seneste par dage har oplevet en enorm tilvækst i nye medlemmer.
Og den store støtte, som er kommet specielt fra Skandinavien er noget som organisationen sætter pris på.

Vi vil ikke have dem involveret i vores fodboldklub. Det bedste ejerskab ville være, hvis den kom i supporternes varetægt.
Der har været bekymringer cedrørende dette i noget tid nu. Nu lød aftrækkeren til det vi havde regnet med.
Vores manager er truet af folk, hvis interesse ikke er en fodbold, men et personligt skænderi over en hest,” sagde Shareholders Uniteds kasserer, Duncan Drasdo, der i øjeblikket arbejder på højtryk for at få registreret alle de nye tilmeldinger fra fans.

Undertegnede talte med Sean Bones igår, og han havde endnu ingen ide om hvor mange medlemmer oganisationen havde fået i løbet af de sidste par dage.

Forrige artikel

David Meek: Vi må stå sammen

Næste artikel

United giver en livline til Leeds

ANNONCE