United giver en livline til Leeds

Manchester United gik idag med til, at give Leeds United en livline, der måske kan være med til, at sikre klubbens eksistens.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Manchester United gik nemlig idag med til, at betale resten af klubbens gæld til Leeds United, som lød på liver over 30 millioner kroner.
Det kan være med til, at sikre Yorkshire-klubbens eksistens, som skal finde 50 millioner kroner inden fredag eftermiddag for at undgå betalingsstandsning.

De ca. 33 millioner kroner, som Manchester United skyldte Leeds United, var det resterende beløb fra købet af Rio Ferdinand i 2002, som kostede 325 millioner kroner.

Men selvom beløbet lød på 33 millioner kroner, så betaler United blot det halve, efter at Leeds ville have fremskyndt betalingen.
Dermed er beløbet på 15 millioner kroner, som vil blive betalt via Premier League konsortiet.

“Manchester United er gået med til, at betale 15 millioner kroner til Leeds United FC via FAPL imorgen for den sidste og afsluttende betaling af Rio Ferdinand, som dermed kostede 328 millioner kroner.
750.000 kroner vil blive betalt til FAPL,” lød det i dagens meddelse til børsen i London.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

SU: Vi har intet imod en generalforsamling

Næste artikel

Ferguson har skrevet under!

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share