Svensk stortalent på prøve

United har i øjeblikket et 16-årigt svensk stortalent fra Helsingborg på prøve.

16-årige Alexander Timossi Andersson har allerede fået debut for Helsingborgs førstehold, det skete i en pokalkamp mod Brommapojkarna, hvor han spillede i angrebet sammen med danske Jesper Lange. Nu er den unge svensker til prøvetræning i United, efter også tidligere at have besøgt Bayern München.

United har i en længere periode haft et godt øje til den offensive profil, men har ventet med at tage ham til prøvetræning før nu. Det skyldes primært, at det har skulle passe sammen med Anderssons skolegang, som kommer i første række.

Sidste år var han på besøg i Bayern München, hvor han trænede med klubbens u17-mandskab. Og i Helsingborg er man godt klar over, at man har en diamant gående rundt.

– Det er en spændende spiller, der har haft et begivenhedsrigt år, og det ser ud til bare at fortsætte. Det er længe siden en spiller fra Helsingborg har været i søgelyset hos både Bayern og United, så vi er glade på hans vegne.

– Vi synes det passede bedst at han tog afsted nu. Ganske vist går han glip af vores kamp mod Degerfors, men det passede bedst med skolen nu, og det er det vigtigste for ham, familien og den nye klub, lyder det fra Helsingborg-træner Peo Ljung.

Alexander Timossi Andersson spillede i går aftes for Uniteds u17-hold, der mødte Liverpool i en træningskamp på the Cliff. Svenskeren spillede som 10’er, og scorede til 1-0 i første halvleg. Opgøret endte 2-2, og Andersson skulle have vist gode takter.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Mourinho: Rostov er defensive & fysiske

Næste artikel

Puel: Zlatan kan ikke overraske os

ANNONCE