Telegraph: Ratcliffe hyrer eksternt firma – udgifterne i klubben skal ned

Sir Jim Ratcliffe har hyret et konsulentfirma, som skal hjælpe med at effektivisere Manchester United. Det kan betyde et farvel til en lang række ansatte i klubben. Det skriver The Telegraph.

Manchester United skal strømlines. Unødvendige udgifter skal skæres fra, så midlerne kan frigives til investeringer i spillertruppen og klubbens infrastruktur, uden at United kommer i problemer med Uefa eller Premier Leagues finansielle regler.

Til den opgave har Uniteds nye minoritetsejer Sir Jim Ratcliffe hyret Interpath Advisory, som er et finansielt rådgivningsfirma. Det skriver The Telegraph.

Interpath Advisory har allerede påbegyndt arbejdet med at kortlægge klubbens udgifter. I første fase kigger virksomheden blandt andet på rejseomkostninger, aftaler med forsyningsselskaber og andre eksterne virksomheder.

I anden fase vil virksomheden dykke ned i klubbens personaleomkostninger. Det er ikke utænkeligt, at det kan medføre, at mange ansatte vil miste deres job i klubben. United havde ved sidste optælling 1.112 ansatte, hvilket er flere end de andre topklubber i England, skriver The Telegraph.

The Telegraph har tidligere beskrevet, at op til 250 stillinger i Manchester United er i fare.

 

 

Forrige artikel

MEN: Ole Gunnar Solskjær bliver sat i forbindelse med engelsk traditionsklub

Næste artikel

Podcast: Optakt til Liverpool med besøg fra fjendens lejr

ANNONCE