Podcast: Optakt til Liverpool med besøg fra fjendens lejr

I denne episode inviteres Rasmus Skovgaard Sørensen fra Redmen Family Århus ind til en snak omkring uniteds kommende modstander på Søndag, nemlig Liverpool.

Der diskuteres om hvad Jurgen Klopps farvel betyder for United og de andre konkurrenter i toppen af engelsk fodbold, samt en dugfrisk opdatering på alt hvad der er op og ned for klubben i Liverpool.

Derudover snakkes der omkring fremtiden for både United og Liverpool, hvor snakken blandt andet falder på om Ten Hag er den rigtige for United og om hvad der sker hvis han præsenteres for en fyreseddel.

Situationen omkring den danske midtbane maestro Christian Eriksen er også oppe at vende, det tyder på at danskeren er færdig i klubben til sommer. Hvorfor er det end som det er ? Kommer han overhovedet til at spille for united det næste halve år ? Hvilken klub kunne være et godt skridt for danskeren ? Det er nogle af de spørgsmål vi forsøger at blive klogere på.

Vi vender selvfølgelig også storkampen på Søndag, hvor the scousers besøger Old Trafford, der er dog ikke enighed om hvordan kampen forventes at forløbe.

Vi håber i nyder ugens afsnit og at United kan sikre sig videre avancement i turneringen.

COME ON UNITED

Værten er Christian K. Nissen

Gæst: Rasmus Skovgaard Sørensen fra Redmen Family Århus

Forrige artikel

Telegraph: Ratcliffe hyrer eksternt firma - udgifterne i klubben skal ned

Næste artikel

Jagten på nummer 250: Stan Pearson, nummer 3, 1935-1954

ANNONCE