Telegraph: United er interesseret i Joachim Andersen

Ifølge The Telegraph-journalist Mike McGrath er Manchester United – blandt andre – interesseret i den danske midterforsvarer Joachim Andersen.

Joachim Andersen har imponeret alt og alle, siden han kom på leje i Fulham fra moderklubben Lyon. Faktisk har han været så imponerende, at han fik anførerbindet allerede i efteråret, og også så imponerende, at en række topklubber angiveligt jagter forsvarsspillerens signatur til sommer.

Og skal man tro Telegraph-journalisten Mike McGrath, er Manchester United iblandt de klubber, der holder øje med Fulham-anføreren og har ham på ønskelisten.

McGrath tilføjer, at Leicester og Tottenham er de to andre klubber, der holder øje med ham, og at en unavngiven Premier League-klub allerede har lavet en “alvorlig” henvendelse til Lyon om et køb af danskeren, der skulle kunne erhverves for omegnen af 25 millioner pund.

Joachim Andersen var i øvrigt også angiveligt i Uniteds søgelys tilbage i 2019, mens han stadig spillede i Sampdoria, inden han skiftede til Olympique Lyon.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Jagten på et trofæ fortsætter i det spanske

Næste artikel

Solskjær: Diallo banker på til en startplads

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share