Ten Hag glad for god reaktion efter ‘setback’

Erik ten Hag er tilfreds med dagens reaktion og pointerer vigtigheden af, at hans mandskab kan komme tilbage i en kamp, hvor de får et ‘setback’. Derudover lovpriser han Casemiro og hans flotte assist.

Manchester United nåede efter kampen op på 100 Premier League-sejr, hvor de er startet med at være bagud. Det er flest af alle Premier League-hold, og den kvalitet at komme tilbage i kampe, er noget som Ten Hag ser som en vigtig force.

– Vi kom hurtigt bagud med 1-0, men holdets reaktion var god. En af vores mål er at blive bedre til håndtere ‘setbacks’, og de forblev rolige og spillede sig ud af tingene. Det var ret imponerende fra vores side af.

Manchester United formåede også at presse Everton, og ‘The Toffies’ smed flere gange i løbet af første halvleg bolden væk, så det endte i en United-chance. Det fortæller Ten Hag også, at han er god tilfreds med.

– I første halvleg pressede vi godt. Everton kom ikke ud til kampen, og det var svært for dem at lave indlæg. Vi tillod dem det ikke, og det er jeg tilfreds med.

Casemiro fik sin første Premier League-start, og han kvitterede også med en assist til sin mangeårige holdkammerat Ronaldo. Det tilfredsstillede Ten Hag, der pointere, hvor vigtig Casemiro var i dag.

– Vi så i løbet af kampen, hvor vigtig han er, når han vinder så mange bolde. Han spillede også bolden til Ronaldo og voksede i løbet af kampen.

Rashford formåede at få bolden i mål til 3-1, men efter et VAR-check blev målet underkendt for hånd på bolden. Erik ten Hag håber på, at United i fremtiden kan få lukket kampene bedre, end hvad tilfældet var i dag.

– Bolden kan altid gå ind. Vi skulle have scoret et tredje mål, og så var kampen lukket. Det er det næste skridt, vi skal tage. Jeg er glad for resultatet og glad for mange perioder af kampen.

– Goodison Park er et svært sted at spille, især når de har tilskuerne bag sig og med den stime de var i. Syv kampe uden nederlag.

Forrige artikel

Karakterbogen: Solid holdindsats

Næste artikel

Lampard efter nederlag: Når man laver store fejl, kan United straffe dig

ANNONCE