Ten Hag: Jeg er ikke tilfreds – slet ikke

Den nyansatte cheftræner Erik ten Hag var langtfra tilfreds, da Manchester United tabte 1-2 på hjemmebane til Brighton i sæsonpremieren.

Manchester United tog hjemme imod Brighton i deres Premier League sæsonpremiere. Kampen, som var den første i ligaen med Erik ten Hag ved roret, endte i et skuffende 1-2 nederlag. Især første halvleg var dårlig for hjemmeholdet, da de lukker to mål ind i de første 39 minutter. To mål, som holdet ikke burde lukke ind, ifølge Ten Hag.

– Brighton er et godt hold, alt ros til dem. Men jeg ser på mit hold, og vi bør ikke lukke to så nemme mål ind, fortæller den nye cheftræner for United.

– Selvfølgelig er det helt klart et tilbageslag og rigtig skuffende. Jeg vidste fra start, at det ville blive svært. Vi gav to nemme bolde væk og var dårligt organiseret, uddyber Ten Hag.

Det blev dog bedre i anden halvleg. Her var det især på midtbanen, hvor spillet blev bedre. Og så hjalp det meget i offensiven, at Ronaldo kom ind.

– Det er tydeligt at se, at vores midtbane var bedre i anden halvleg, hvor Eriksen kom ned, og Ronaldo kom op foran. Vi skabte flere chancer, og Rashford havde to gode chancer. Det er en skam vi ikke scorede på dem, fortæller hollænderen, som også havde sin debut som træner i Premier League.

Ten Hag mener bestemt, at de skulle have gjort det bedre i kampen mod Brighton.

– Jeg er ikke tilfreds – slet ikke. Vi tabte, og det var ikke nødvendigt. Vi burde gøre det bedre, forklarer han.

– Vi lavede fejl på bolden og organisationsfejl i forsvaret. Vi skal tage ved lære og arbejde videre fra det hurtigt, fortæller Ten Hag afslutningsvist.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

karakterbogen: Eriksen viste gode takter i United nederlag

Næste artikel
Harry Maguire

Maguire: Værst tænkelige start på sæsonen

ANNONCE